Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/193762/prodoc.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/193762/prodoc.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Videokonferens på alla enheter - Videokonferens

Videokonferens på alla enheter

resize-all-devices

Få den anslutning du vill ha, på alla enheter.
Med LifeSize Cloud ansluter du till ett videomöte med den enhet som du själv vill använda. Anslut video av högsta kvalitet till alla videosystem, laptops, surfplattor och smartphones – och träffas direkt med individer eller grupper, inom eller utanför företaget. Det enda du behöver är att ansluta andra till mötet med ett enkelt klick. Vem som helst kan delta oavsett enhet. Du kan till och med ringa in och delta i mötet via ett vanligt telefonsamtal.

LifeSize Cloud är mycket väl anpassat för att möta BYOD-trenden (Bring Your Own Device) som är en av de hetaste trenderna inom IT och inom nyskapande arbetsplatser och arbetssätt. Det hela handlar om att vi bryr oss så mycket om vilka digitala enheter vi använder, som personliga attribut och vad vi är bekväma med, att vi själva vill bestämma vilka våra arbetsredskap ska vara.

Publicerad i Nyheter