Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/193762/prodoc.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/62/193762/prodoc.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284 Billigaste affärsresan - alla destinationer! - Videokonferens

Billigaste affärsresan – alla destinationer!

Kundmöte i London på morgonen, i Kina vid lunch för att diskutera produktutveckling, och nyrekrytering i Göteborg på eftermiddagen. Med LifeSize Cloud, är allt detta möjligt. Dessutom får du tid över till att läsa mejl, träffa kollegor på kontoret, äta lunch i lugn och ro och komma hem i god tid till middag med nära och kära.

Många av oss i yrkeslivet måste med regelbundenhet göra resor i jobbet. Ibland är det trevligt och ibland jobbigt. Men för de flesta innebär det störningar i våra liv, både privat och på jobbet. Störningarna bygger stress som påverkar hur vi fungerar. Viktiga tider i privatlivet måste planeras om. Frånvaro från familj och vänner är trots allt svårt att ersätta. Störningar i våra yrkesroller uppstår trots att vi nästan alltid är uppkopplade och tillgängliga.

Efter mobilitetens genombrott är vi nästan alltid tillgängliga, men det är fortfarande svårt att diskutera och hantera detaljer i ett projekt från en flygplats eller i en taxi. Det är några exempel på indirekta kostnader som inte alltid kan mätas i pengar men som ändå belastar oss som privatpersoner eller i det professionella livet.

Med resor kommer dessutom stora klimatbelastande avtryck. Det är i stort sett omöjligt att ta sig från en plats till en annan utan att det omgärdas av stora – ibland riktigt stora – koloxidutsläpp. Det är allas ansvar att minska klimatbelastningen. För vår egen och framtida generationers skull.

Undersök gärna hur stora dina direkta kostnader är om du reser med bil, tåg eller flyg. Och få reda på hur mycket ditt val av resa belastar klimatet. Vi har byggt en rese- och klimatkalkylator som hjälper dig att få en uppskattning om hur mycket din resa belastar klimat och plånbok.

Ta mig till rese- och miljökalkylatorn

 

Publicerad i Nyheter